CFR Cluj dezminte că jucătorii și-au depus memorii pentru primirea salariilor

Presa sportivă centrală a afirmatia începutul acestei săptămâni că mai mulți jucători ai campioanei CFR Cluj, în frunte cu portarul Cristian Bălgrădean, ar fi notificat clubul cu privire la plata salariilor restante. Goalkeeper-ul feroviarilor a fost primul care a reacționat la cele apărute în presă, dezmințind categoric informația apărută.

„Nu am depus niciun memoriu, nicio notificare împotriva clubului CFR. Avem un meci important joi, tot focusul nostru este pentru acest joc. La fel ca și până acum am găsit înțelegere în discuțiile avute cu conducerea clubului și am încredere că se vor găsi soluțiile potrivite”, a spus portarul echipei din Gruia.

Miercuri, a fost rândul clubului să trimită un comunicat de presă referitor la același aspect, în care neagă vehement cele apărute în presă.

”Asemenea informații denigrează clubul!”

”Din păcate ne vedem din nou nevoiți să intervenim cu clarificări pe marginea unui subiect care este exploatat superficial, nedocumentat și care aduce prejudicii de imagine clubului nostru dar și site-urilor care se grăbesc să îl publice fără un minim efort de documentare.

Așa cum a răspuns și Cristi Bălgrădean, nu s-a depus niciun memoriu, nu există niciun fel de conflict de ordin juridic între Bălgrădean și CFR.

Ce poate nu înțeleg unii “jurnaliști” este că această manieră de a arunca știri în spațiul public, nu face altceva decât să denigreze clubul, imaginea fotbalului românesc, dar și imaginea și credibilitatea publicațiilor ce se grăbesc să practice acest tip de pseudo-jurnalism.

Ne facem singuri rău, ne “tăiem singuri craca” perpetuând mediocritatea și aruncând cu noroi în fenomenul de pe urma căruia cu toții trăim, direct sau indirect.

Ne vom apăra de câte ori va fi nevoie și vom încerca să aducem în fața publicului informațiile corecte, deși paradoxal asta ar fi parte din menirea presei sportive.

Ne-am bucura să vină ziua în care jurnaliștii publicațiilor majore de sport din România vor scrie și despre aspectele pozitive ale fenomenului care le dă zilnic subiecte, să pună și ei umărul la dezvoltarea celui mai iubit sport din România și să nu mai vedem atât de des exemple când unii își bat joc de responsabilitatea, respectul și demnitatea meseriei pe care o slujesc”, se arată în comunicatul clubului din Gruia.

Săptămâna trecută, tot în presa sportivă de la București, era dată ca certă intrarea în insolvență a CFR-ului, fapt negat de asemenea cu tărie de oficialii campioanei României.

Sandu Mureșan

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut