CFR Cluj câștigă pe final la Mioveni, și urcă pe 2 în clasamentul Superligii!

CFR Cluj a câștigat extrem de greu pe terenul ultimei clasate în Superligă, CS Mioveni, prin reușita lui Malele pe final de meci, și a depășit echipa lui Adrian Mutu, Rapid București, în clasament. Echipa lui Dan Petrescu ocupă acum locul doi, la 7 puncte de liderul Farul Constanța, dar are două meciuri mai puțin disputate. De semnalat că echipa campioană a reușit victoria în urma singurului șut pe poarta celor de la Mioveni!

Echipele de start:

CS Mioveni: I. Popescu – Balaur, Iacob, Garutti – Oancea, Pop, Panait, Burnea – Rădescu, Krasniqi, Carnat
CFR Cluj: Scuffet – Manea, Yuri, Burcă, Braun – Roger, Boateng, Cvek – Yeboah, Janga, Petrila

Prima ocazie de gol a partidei aparține gazdelor, în min.14, la șutul puternic al lui Oancea din colțul careului de 16 m, dar Scuffet a respins spectaculos. CFR amenință poarta Mioveniului abia în min.29, la șutul peste poartă trimis de Braun de la mare distanță. Rădescu șutează slab de la distanță, în min.38, Scuffet reține cu siguranță. Pauză la Mioveni, după o repriză slabă a ambelor formații. CFR n-a trimis niciun șut pe spațiul porții în primele 45 de minute!

Prima ocazie a reprizei secunde e tot a gazdelor, în min.61, prin Carnat, după o pătrundere în careu, dar Scuffet a respins excelent șutul fostului jucător al CRR-ului. Min.67: VAR analizează o fază cu un posibil penalty la un fault asupra lui Yeboah în careu! Arbitrul Mladinovici  decide că nu a fost fault, deși pe reluări s-a văzut intervenția neregulamentară a lui Garutti asupra atacantului clujean! Malele și Bîrligea intră pe teren, în min. 68, ies Petrila și Yeboah. Burcă trimite cu capul peste poarta lui Popescu, în min.77, după un corner executat bine de Roger. A intrat și Hoban în locul lui Cvek, în min.84. GOOOOOOOOL CFR! Malele reia cu capul în plasă cu o lovitură de cap din careul mic, în min.87, după o centrare excelentă a lui Manea de pe partea dreaptă! 0-1! O nouă schimbare la CFR, în min.89: iese Janga, intră uriașul Kolinger în apărare. Min.90: se vor mai juca cinci minute! Bîrligea introduce mingea în plasă, în min.90+3, dar golul său este anulat pentru un fault în atac! Final de meci!

Următorul meci al CFR-ului va avea loc pe 30 noiembrie, când se va juca prima restanță a echipei din Gruia, cu Hermannstadt.

Sandu Mureșan

 

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut