CFR Cluj câștigă cu Chindia, după un meci cu trei eliminări în tabăra campioanei!

CFR Cluj a câștigat, cu scorul de 2-0 (2-0), meciul disputat împotriva celor de la Chindia Târgoviște, disputat la Ploiești, în cadrul celei de-a patra etape din Superligă. Partida a fost la discreția campioanei României, deși aceasta a evoluat până la finalul partidei cu doi jucători eliminați, dar și cu antrenorul Dan Petrescu trimis și el în tribune de centralul partidei.

CFR Cluj a început partida fără Scuffet, Camora, Deac, Boateng, Păun sau Debeljuh în primul 11, toți aceștia menajați în vederea returului cu Sahtior Soligorsk de joi, din turul trei preliminar al Conference League. În aceste condiții, Dan Petrescu a început meciul cu: Bălgrădean – Braun, Kolinger, A. Burcă, Brucic – Hoban, Muhar, Bordeianu – Yeboah, Jefte, Petrila

Prima ocazie a aparținut celor de la Chindia în chiar primul minut de joc, când Neguț a centrat ideal pentru Popa, dar atacantul gazdelor n-a nimerit cadrul porții dintr-o poziție excelentă. Betancor, în min.19, putea și el să deschidă scorul, dar lovitura sa de cap a fost respinsă in extremis de portarul Căbuz. Echipa clujeană înscrie, însă, în min.27, prin Muhar, care a reluat cu capul în plasă balonul recentrat de Hoban. 0-1! CFR a pus stăpânire pe joc și mai ratează câteva oportunități de a înscrie, dar intră la pauză cu două goluri avantaj, după reușita spectaculoasă, din ”foarfecă”, reușită de Yeboah, în min.45+1.. 0-2!

În min.66, tânărul african Yeboah este eliminat de pe teren după o intrare cu talpa sus, asupra lui Ioniță. Dan Petrescu ia foc pe marginea terenului și este eliminat, la rândul lui, de pe teren. Lucrurile păreau să se complice teribil pentru formația campioană după o nouă eliminare, a lui Debeljuh, de astă dată, în min.79, la doar cinci minute după ce intrase pe teren. CFR a reușit însă să se opună eficient asaltului gazdelor la poarta lui Bălgrădean, care a fost învins în min.90, dar mingea șutată de Șerban a lovit bara.

Un succes extrem de important al CFR-ului, care reușește prima victorie în deplasare în acest sezon și se instalează, provizoriu, în fotoliul de lider al Superligii cu 9 puncte.

Sandu Mureșan

 

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut