CFR Cluj a câștigat amicalul cu „Bătrâna Doamnă”

Profitând de pauza prilejuită de meciurile naționalei României cu Islanda, din barajul de calificare la turneul final al Campionatului European, respectiv cu Norvegia și Austria din Liga Națiunilor,

campioana CFR Cluj și UTA Arad s-au întâlnit la sfârșitul săptămânii trecute, duminică, într-o partidă amicală, disputată în Gruia, pe stadionul „Dr. Constantin Rădulescu”. Partida a prilejuit debutul în echipa clujenilor a lui Iasmin Latovlevici. Feroviarii s-au impus cu 2-0, după o primă repriză albă. Golurile au fost marcate de Adrian Păun, în startul părții secunde, și de Mario Rondon, în minutul 73. CFR a avut o bară în prima repriză, prin Alex Chipciu. Dan Petrescu a început cu Sandomierski – Susic, Vinicius, Ciobotariu, Latovlevici – Ad. Păun, Hoban, D. Djokovic – Chipciu, Debeljuh, Carnat. Rezerve au fost Bălgrădean, I. Rus – Cestor, Dodi Joca, Raul Haiduc, Sylla, Aurelio, Rondon, Vojtus. În următorul meci, CFR va juca cu FC Botoșani, pe teren propriu, în cadrul etapei a 7-a din sezonul regulat al Ligii 1. Partida va avea loc pe 17 octombrie, de la ora 21,30. CFR și UTA se vor afla față în față în meci oficial pe 21 noiembrie, în cadrul etapei a 11-a.

Rafa Nadal, din nou campion la Roland-Garros
Finala masculină de la French Open i-a adus față în față pe primii doi jucători ai lumii, sârbul Novak Djokovic și spaniolul Rafael Nadal. Acesta din urmă, regele neîncoronat al turneului din Hexagon, și-a reafirmat supremația pe zgura roșie și a câștigat competiția pentru a 14-a oară, după o finală pe care a dominat-o copios.

Cristian FOCȘANU

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut