CFR a făcut cerere să joace pe Cluj Arena, iar fanii au răbufnit: ” Nu acceptăm și ne asumăm orice repercusiune” vs ” Chiriași cu pretenții de proprietari”

Gazonul de pe stadionul ”Dr. Constantin Rădulescu a fost distrus pe aproape toată suprafața, iar oficialii clubului fac eforturi pentru a-l schimba în cel mai scurt timp posibil. Timpul până la următorul meci pe teren propriu al campioanei României este însă extrem de scurt, așa că CFR va fi nevoită să dispute partida din 1 octombrie cu Petrolul pe un alt teren. Președintele clubului din Gruia, Cristian Balaj, a declarat că a depus deja o cerere la Consiliul Județean pentru ca acest meci să se poată desfășura pe Cluj Arena, gazda rivalilor de la U Cluj.

„Am avut o surpriză neplăcută la întoarcerea din Kosovo, am rămas stupefiat când am văzut cum arăta gazonul la întoarcerea în țară. În cinci zile s-a degradat incredibil. Am chemat specialiști și au spus că e o boală și o combinație de factori climatici și astfel această boală s-a răspândit galopant pe o mare parte din teren, aproape pe toată suprafața. S-au efectuat toate tratamentele spuse de specialiști, am încercat să obținem maximum, oamenii au stat la stadion de dimineața până seara, iar cei de la UEFA au fost informați. Am văzut că Mirel Rădoi a fost dezamăgit la meciul cu Craiova, într-adevăr, dar nu poți să te lupți cu astfel de evenimente care nu pot fi controlate, chestiuni meteo. Mai avem și Europeanul de tineret găzduit de noi, iar pauza competițională e singura portiță să schimbăm gazonul.

În data de 1 octombrie vom juca acasă cu Petrolul, dar rămâne de văzut ce stadion vom alege. Avem Cluj Arena, dar în semn de respect, nu dorim să tensionăm situația mai mult decât este acum. Dacă ne vor permite, vom evolua acolo, dar dacă nu, vom găsi alt stadion. Mai există Mediaș, Bistrița, Baia Mare, Alba Iulia, rămâne de văzut”, a precizat președintele CFR-ului.

Fanii lui U Cluj: ”Ne asumăm orice repercusiuni”

Evident, anunțul a inflamat deja spiritele suporterilor ”Șepcilor roșii”, care au anunțat, pe un ton extrem de dur, că nu vor accepta sub nicio formă prezența celor de la CFR pe Cluj Arena.

”Un meci pe stadionul dr. Mircea Luca in care cfr ar avea statut de gazdă nu va fi acceptat de Peluza Șepcile Roșii.

U-iștii au umplut străzile Clujului și le-au transformat într-o mare furtună în alb-negru pentru ca acest stadion să existe, casa noastră.

Nu suntem împotriva unei decizii, nu prevenim, nu avertizăm, vă spunem răspicat că nu acceptăm și ne asumăm orice repercusiune”, avertizează suporterii ”U” Cluj.

Replica fanilor de la CFR: ”Mofturi de latifundiari”

„Asociația Independentă a Suporterilor CFR-iști de pretutindeni” a reacționat și ea printr-un comunicat la reacția suporterilor Universității.

„Chiriași cu pretenții de proprietari…

Ar fi de râs dacă nu ar fi de plâns. Au reușit să ducă o dată în faliment societatea care administrează Cluj Arena, se pregătesc pentru a doua oară. Sunt curios care este opinia Consiliului Județean Cluj și a domnului Tișe în această situație, dar și a clujenilor de rând care suportă din propriul buzunar mofturile de latifundiari ale acestor băiețași.

Din păcate pentru ei, acela va fi pentru totdeauna stadionul clujenilor, iar ei vor fi pe vecie chiriași.

Cât despre noi, Fotbal Club CFR 1907 Cluj-Napoca, v-ați întrebat măcar dacă noi ne dorim să jucăm acolo? Cu siguranță nu și ați ales comoditatea, în loc să fiți inteligenți în această alegere”, se arată în documentul citat.

O decizie în privința solicitării celor de la CFR Cluj de a juca pe Cluj Arena ar urma să fie luată în cursul zilei de vineri.

Sandu Mureșan

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut