Cetățeni indieni, depistați la muncă ilegală pe raza județului Cluj

Polițiștii de imigrări din Cluj au depistat 3 bărbați, cu vârste cuprinse între 26 și 39 de ani, din India, care desfășurau activități lucrative fără forme legale, pe raza județului Cluj.

„În urma verificărilor efectuate s-a constatat că cetățenii respectivi aveau permise de ședere în scop de angajare în muncă la o societate comercială pe raza județului Galați, însă desfășurau activități lucrative la o altă societate, de pe raza județului Cluj, fără ca aceasta să obțină în prealabil un aviz de muncă pentru cetățenii străini. Ca urmare a celor constatate, polițiștii de imigrări le-au revocat dreptul de ședere și au emis pe numele acestora decizii de returnare de pe teritoriul României, prin care sunt obligați să părăsească țara în termen de 30 de zile” – informează Serviciul pentru Imigrări Cluj.

Aceeași sursă precizează că, la finalizarea verificărilor, față de reprezentanții firmei vor fi dispuse măsurile legale, conform prevederilor OG nr. 25/2014 privind încadrarea în muncă și detașarea străinilor pe teritoriul României, cu modificările și completările ulterioare.

D.S.F.

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut