„Ce vor românii”, la Cluj-Napoca

Reprezentanții AUR atrag atenția că, în aceste vremuri de crize majore, niciun partid politic, cu excepția acestuia, nu are curajul de a sta în stradă, în fața fiecărui român pentru a-i afla problemele și pentru a-i da socoteală pentru acțiunile sale.

Luni, 8 august, Alianța pentru Unirea Românilor, filiala Cluj-Napoca, i-a avut invitați pe Claudiu Târziu – lider al Grupului Parlamentar AUR din Senat, președinte al Comisiei pentru Românii de Pretutindeni a Senatului și președinte al Consiliului Național de Conducere AUR -, alături de Marius Lulea – prim- vicepreședinte AUR – și de Robert Alecu – vicepreședinte AUR. Aceștia s-au aflat într-un turneu de consultare publică, cu tema „Ce vor românii” ce cuprinde zeci de localități din România, reprezentând o consultare publică și o modalitate de contact direct cu oamenii, cu nevoile și năzuințele lor.

„Oamenii au readus în discuție dificultățile materiale generate în prezent în special de prețurile la energie, dificultăți care își au natura într-o piață energetică dezechilibrată prin închiderea multor unități de producție și în faptul că românii nu mai beneficiază de propriile bogății naturale. Întreaga politică energetică guvernamentală din ultimii ani s-a caracterizat prin vânzarea unităților de producție energică profitabile și pe lupta absurdă împotriva activității productive umane de orice natură – de la energia bazată pe combustibili fosili – la creșterea animalelor.

Am demontat clișeele clasice – că am fi „oamenii Kremlinului” – in ciuda eforturilor noastre de o viață pentru Reunirea cu Basarabia, luptei împotriva imperialismului rusesc, în ciuda condamnării din prima zi a agresiunii ruse -, că am fi „extremiști” – în ciuda faptului că nimeni nu poate numi un principiu sau o persoană din AUR care este de natură extremistă. Acțiunea politică a AUR este pornită, justificată și alimentată dintr-un naționalism bazat pe iubirea față de aproapele. Am reafirmat care sunt valorile și doctrina noastră și că suntem singurul partid politic care ia aceste valori și principii în serios.

Am reafirmat că ne vom respecta cuvântul dat și nu vom cheltui milioanele de lei primite de la bugetul statului”, au transmis reprezentanții AUR.

Totodată, aceștia precizează că au arătat că „avem soluții la actualele crize, însă nu vom refuza nicio soluție bună venită din orice parte a societății românești Au fost alături de noi oameni de toate vârstele – de la elevi și studenți la pensionari – și din toate mediile – de la antreprenori la profesori sau muncitori”.

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut