Ce pot face clujenii în oraş, de Revelion

Clujenii şi turiştii sunt aşteptaţi şi în acest an în Piaţa Unirii, la Revelion 2020.
Pentru sfârșitul anului 2019, municipalitatea clujeană a pregătit momente artistice cu interpreți de muzică etno, dance și live band, care vor crea o atmosferă memorabilă, oferind un spectacol energizant, pentru toate gusturile:
Astfel, la ora 22, pe scena din Piața Unirii va începe concertul oferit de trupa Datina. De la 23 spectacolul va continua, pe scena de la kilometrul 0 al orașului, cu trupa DJ Project. În Piața Avram Iancu, de la ora 00.00, va avea loc un impresionant spectacol de artificii, care va marca trecerea în Noul An. Momentul va fi sărbătorit cu peste 750 de sticle de șampanie. Seara se va încheia în Piața Unirii, alături de Arpy & Zip Band, care vor concerta de la ora 00:15.
Primăria organizează aceste evenimente în cadrul de poveste creat de Târgul de Crăciun Cluj-Napoca. Participanții la evenimentele de Revelion au ocazia de a se bucura de atracțiile târgului pentru ultima dată în această ediție: carusel cu luminițe, iglu cu urși polari, un joc de mari dimensiuni, produse de sezon, migdale și nuci glazurate, cozonaci, ceai sau vin fiert cu scorțișoară, produse tradiționale și o gamă largă de preparate gastronomice. Intrarea la patinoarul din Piața Unirii va fi gratuită în data de 31 decembrie, după următorul program: 10-11:30; 12-13:30; 14-15:30; 22-01:00. Partenerii principali sunt Terapia – o companie SUN PHARMA, Bergenbier, NTT DATA Romania, Banca Transilvania, Coca-Cola, Farmec, Coral Impex.

Articole din aceeasi categorie