Căzătură mortală de pe acoperișul unui bloc

O autospecială și un echipaj SAJ au fost alertate, joi după-amiază, ca urmare a căderii unei persoane de la înălțime de pe un bloc de locuințe situat pe strada Constantin Brâncuși din Cluj-Napoca.

Conform reprezentanților ISU Cluj, solicitarea pentru intervenția pompierilor a fost înregistrată în jurul orei  14.20, iar la locul evenimentului pompierii au găsit un bărbat întins pe sol, care era inconștient și nu prezenta semnale vitale. Astfel, au fost începute manevrele de resuscitare de bază până la sosirea ambulanței. După evaluarea făcută împreună cu echipajul SAJ s-a constatat că bărbatul de aproximativ 30 de ani prezenta traumatisme incompatibile cu viața.

„La data de 6 mai a.c., în jurul orei 14.20, poliţiştii Secţiei 3 Poliţie Cluj-Napoca au fost sesizaţi cu privire la producerea unui accident de muncă soldat cu decesul unei persoane. Conform primelor verificări, un bărbat de 31 de ani, din judeţul Constanţa, care desfăşura lucrări la acoperişul unui bloc din cartierul Gheorgheni, ar fi căzut de la înălţime”, au transmis și reprezentanții IPJ Cluj.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ucidere din culpă şi nerespectarea măsurilor legale de securitate şi sănătate în muncă, urmând a fi stabilit modul de producere a evenimentului.

A.M.C.

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut