Caz de zoofilie (???) în comuna Luna

Un bărbat de 59 de ani, din comuna Luna, este cercetat pentru comiterea infracțiunii de „rănire sau schingiuire a animalelor”, după ce ar fi întreținut raporturi sexuale cu o cățelușă.

„La data de 2 februarie a.c., polițiștii din cadrul Postului de Poliție Comunal Luna au fost sesizați prin apel 112 cu privire la faptul că un bărbat întreține raporturi  sexuale cu cățelușa pe care o deține. Polițiștii s-au deplasat la fața locului și au identificat persoana reclamată, stabilind că este un bărbat în vârstă de 59 de ani, din comuna Luna. A fost solicitat un echipaj medical la fața locului pentru consult de specialitate, stabilindu-se că bărbatul se află sub influența băuturilor alcoolice și că nu necesită internare. Investigațiile au fost continuate de către polițiști pentru stabilirea veridicității celor semnalate. Astfel, la data de 4 februarie a.c., a fost dispusă printr-o ordonanță examinarea cățelușei deținute de către bărbat. Polițiștii, însoțiți de reprezentantul teritorial al DSVSA Cluj și de un reprezentant din partea primăriei, s-au deplasat la domiciliul bărbatului și au ridicat patrupedul pentru continuarea verificărilor. În prezent, cățelușa a fost plasată la un adăpost din Turda” – a anunțat, miercuri, IPJ Cluj.

Potrivit sursei citate, în cauză se continuă cercetările pentru comiterea infracțiunii de „rănirea sau schingiuirea animalelor”, faptă prevăzută de Legea nr. 205/2004.

Bărbatul este cercetat în stare de libertate.

D.S.F.

Articole din aceeasi categorie