Căutări cu final tragic la Gherla

Adolescentul de 15 ani din localitatea Gherla, dispărut marți seara, a fost găsit în această dimineață decedat în râul Someș.

„Căutările au fost reluate, începând cu ora 8.00, cu o autospecială și o barcă de salvare din cadrul Detașamentului de Pompieri Dej, precum și un echipaj din cadrul Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență din cadrul primăriei municipiului Gherla. Corpul adolescentului a fost găsit în jurul orei 9.30.

Polițiști și forțe ale Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență s-au mobilizat, marți seara pentru a căuta un băiat de 15 ani în Someşul Mic, în apropierea staţiei de epurare din Gherla, unde se presupune că ar fi căzut în apă.

„La faţa locului s-au deplasat poliţişti, alături de alte efective, care au întreprins activităţi de căutare. Din verificările efectuate s-a stabilit identitatea acestuia, respectiv un tânăr de 15 ani, din municipiul Gherla, care ar fi căzut în râu în timp ce se afla alături de alţi doi tineri pe malul drept, din zona străzii Gârlei”, a informat IPJ Cluj.

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut