Câștigătorii Galei de Excelență „10 pentru Cluj”

Gala de Excelenţă „10 pentru Cluj” – eveniment educativ şi cultural-artistic ajuns la cea de-a XII-a ediție – a avut loc online, marți, 15 decembrie 2020.

În fiecre an, în cadrul galei sunt premiați preșcolarii și elevii cu vârste între 3-18 ani pentru performanţele excepţionale obţinute în domeniul educaţiei, sportului sau pentru implicarea în comunitate. Valoarea cumulată a premiilor oferite elevilor clujeni se ridică la peste 40.000 lei în premii valorice sau produse.

Momentele surpriză nu au lipsit nici în acest an. Gala de premiere s-a încheiat cu un scurt moment artistic susținut de Arpy&Zip Band.

Cine sunt premianții

Premianţii ediţiei a XII-a a Galei de Excelenţă „10 pentru Cluj” sunt :Prichindeii Cetăţii – Cucăila Alexandru de la Grădiniţa „Așchiuță”; Bogyo-Leția Eliza de la Grădiniţa „Așchiuță”; Pâgleșan Teodor-Cristian de la Grădiniţa „Așchiuță”; Ivan Ștefan de la Grădiniţa „Așchiuță”; Marian Flaviu-Daniel de la Grădiniţa „Așchiuță” și Giurcă Teodora de la Grădinița „Micul Prinț”.

Elevul Anului este Râpeanu George-Alexandru de la Colegiul Naţional „Emil Racoviţă”, iar profesorul anului este Bărăian Alina-Monica de la Colegiul Național „George Barițiu”.

Ambasadorii pentru Cluj sunt Ghip Maria Ionela de la Colegiul de Muzică „Sigismund Toduță”; Sandea Iancu-Ioan de la Colegiul Național „Emil Racoviță” și Kis-Minya Ștefania-Iulia-Elena de la Colegiul Național Pedagogic „Gheorghe Lazăr”.

Câștigătorii pe domenii sunt: Social Grupul de 27 de elevi „Amicii sufletiști, isteți și îndrăzneți” de la Școala Gimnazială „Horea” (ciclul primar) și Grupul de 6 elevi din proiectul „Dăruiește bucurie!” de la Colegiul de Servicii în Turism „Napoca” (ciclul liceal).

Arte, ansambluri: Corul Mixt de 35 de elevi de la Liceul Teologic Reformat Cluj-Napoca (ciclul liceal);

Arte individual: Apa Akos-Csenger de la Liceul Unitarian „Janos Zsigmond” (ciclul primar); Torge Tudor de la Școala Gimnazială de Muzică „Augustin Bena” (ciclul gimnazial); Micu David-Cristian de la Liceul de Coregrafie şi Artă Dramatică „Octavian Stroia” (ciclul liceal)

Sport de echipă: Ansamblul de gimnastică ritmică al Clubului sportiv municipal Cluj-Napoca format din 4 eleve de la Colegiul Național „Emil Racoviță” (ciclul primar)

Sport individual: Câmpeanu Daria Ștefania de la Liceul Teoretic „Nicolae Bălcescu” (ciclul primar); Savu Luca-Mihnea de la Liceul Teoretic „Onisifor Ghibu” (ciclul gimnazia); Oprișca-Pop Teodora de la Liceul Teoretic Avram Iancu și sportivă la Liceul cu Program Sportiv (ciclul liceal)

Ştiinţe; Beno Matyas de la Liceul Teoretic; „Báthory István” (ciclul primar); Pojum Ana Eliza de la Colegiul Național „Emil Racoviță” (ciclul gimnazial); Sógor Bence de la Liceul Teoretic „Báthory István” (ciclul liceal)

Mediu: Boar Andrada de Seminarul Teologic Ortodox (ciclul liceal)

IT: Sandea Iancu-Ioan de la Colegiul Național „Emil Racoviță” (ciclul gimnazial); Râpeanu George-Alexandru de la Colegiul Naţional „Emil Racoviţă” (ciclul liceal)

Inovație: Suciu Antonia Elena de la Școala Gimnazială „Constantin Brâncuși” (ciclul gimnazial); Grupul GetOverIT de la Asociația „Descoperă-ți pasiunea în IT”

Evenimentul este organizat de Primăria și Consiliul local al municipiului Cluj-Napoca, cu sprijinul Inspectoratului Şcolar Judeţean Cluj, al mediului de afaceri clujean şi al instituţiilor locale și europene (Parlamentul European).

Premierea tinerilor elevi clujeni cu rezultate deosebite se datorează sponsorilor și partenerilor, fără a implica alocări de la bugetul local.

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut