Captură de arme și droguri, după percheziții în Cluj și Alba

Șase percheziții efectuate în locuințe unor persoane din județele Cluj și Alba s-au soldat cu o captură consistentă de droguri și arme.

În urma perchezițiilor făcute la locuințele unor persoane bănuite de trafic de droguri și efectuarea de operațiuni cu substanțe susceptibile de efecte psihoactive, au fost identificate și indisponibilizate 326 de comprimate Ecstasy, 30 de grame de cocaină, 814 grame de cannabis, o instalație de cultivare a cannabisului indoor, 1.200 de grame de substanță psihoactivă pulverulentă, 44 de pungi cu substanță psihoactivă pulverulentă, 2 grame de ciuperci halucinogene, 10 telefoane mobile, un cântar electronic, 1 pistol de tip airsoft, 2 săbii, 5 cuțite și 1.500 de lei.

Polițiștii au pus în aplicare 5 mandate de aducere, emise pe numele unor persoane bănuite de comercializarea de droguri, iar 3 persoane au fost reținute pentru 24 de ore, urmând a fi prezentate magistraților, pentru dispunerea altor măsuri preventive.

Acțiunea, care a avut loc în 10 martie, a fost întreprinsă de Brigada de Combatere a Criminalității Organizate Cluj-Napoca, procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Cluj și polițiștii de combatere a criminalității organizate Alba-Iulia, care au realizat și o prindere în flagrant delict. Activitățile au fost sprijinite de Direcția Operațiuni Speciale din Poliția Române, Gruparea de Jandarmi Mobilă Cluj-Napoca și Inspectoratulă de Jandarmi Județean Alba.

V.D.

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut