Campanie de colectare cu tombolă a deșeurilor de echipamente electrice

În perioada 19 noiembrie – 19 decembrie va avea loc o nouă campanie de colectare a deșeurilor de echipamente electrice și electronice (DEEE), astfel că clujenii pot scăpa gratuit de deșeurile de aceste deșeuri participând la campani organizată de firme Ecollect Vision, în parteneriat cu Primăria Cluj-Napoca.

Toate comenzile venite până în 19 decembrie vor fi preluate de RoEcollect, pe bază de programare telefonică, direct de la domiciliul solicitantului sau de la birou! Echipele locale vor suna în maximum 24/48h de la plasarea comenzii, pentru a stabili ziua și intervalul orar de ridicare a deșeurilor. Programări se pot face gratuit la TelVerde 0800 444 800, număr disponibil zilnic între orele 9-17, la 0755-406.406 (număr cu tarif normal) sau la www.roecollect.ro.

Pentru deșeurile electrice predate, deponenții pot câștiga prin tragere la sorți unul dintre premiile oferite cu ocazia acestei acțiuni: 5 mașini de găurit cu percuție, 5 polizoare unghiulare, 3 mașini de călcat, 3 uscătoare de păr, 3 storcatoare citrice, 3 cafetiere, 2 aspiratoare cu sac! Tragerea la sorți a câștigătorilor va avea loc în 20 decembrie, la ora 12, la Centrul de Colectare DEEE Cluj- Napoca, str. Calea Baciului, nr. 2-4.

RoEcollect asigură permanent colectarea gratuită a DEEE de la domiciliu, sediu de firmă sau instituție și transportul în siguranță către fabricile de reciclare acreditate, acolo unde acestea vor fi tratate și reciclate conform normelor de mediu.

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut