Campanie de angajări la o companie de servicii profesionale

EY România deschide campania de recrutare de juniori EY Express, prin care va angaja peste 100 de studenţi şi absolvenţi din întreaga ţară.

Aceştia urmează să se alăture companiei în birourile EY din Bucureşti, Cluj-Napoca, Iaşi, Timişoara şi Chişinău, începând din septembrie 2021. Compania caută să angajeze atât studenţi din ciclul universitar şi de masterat, cât şi proaspăt absolvenţi din domeniul economic, juridic şi tehnic.
„Experienţa de muncă anterioară nu este o cerinţă, profilul căutat de EY este acela al unei persoane curioase, atentă la detalii, dornică să înveţe şi să îşi dezvolte aptitudinile an după an, sociabilă şi uşor adaptabilă la munca în echipă”, se precizează în comunicatul companiei.
Ajunsă la a patra ediţie, campania EY Express are loc în perioada martie – iunie 2021, exclusiv în mediul online. Selecţia se va desfășura în patru etape: întâlniri de grup, etapa de testare online, evaluarea competenţelor într-un centru de evaluare, în final cei selectați urmând să primească o invitaţie la un ultim interviu, în urma căruia pot primi o ofertă de angajare, şi tot sprijinul necesar dezvoltării unei cariere în cadrul EY.
EY este una dintre cele mai mari firme de servicii profesionale la nivel global, cu 298.000 de angajaţi în peste 700 de birouri în 150 de ţări şi venituri de aproximativ 37,2 miliarde de dolari în anul fiscal încheiat la 30 iunie 2020. Prezentă în România din anul 1992, EY are peste 800 de angajaţi din România şi Republica Moldova, unde furnizează servicii integrate de audit, asistenţă fiscală, juridică, strategie şi tranzacţii, consultanţă către companii multinaţionale şi locale.

Recomandat pentru dvs.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut