Calculator pentru consumul de energie în aplicația InfoCons

Aplicația InfoCons dispune de un calculator pentru estimarea costului aferent consumului de energie, cu ajutorul căruia consumatorii vor putea să estimeze costul aferent consumului de energiei pentru fiecare produs scanat.

Aplicația face posibilă scanarea codului QR de pe eticheta energetică a produselor electrocasnice și a dispozitivelor electronice, pentru aflarea informațiilor precum: * Calculator pentru consumul de energie * Clasa energetică * Producător * Informații Generale * Compararea cu alte produse similare. Din categoria produselor electrocasnice și a dispozitivelor ale căror coduri QR pot fi scanate cu Aplicația Gratuită InfoCons fac parte: * Frigidere * Mașini de spălat vase * Mașini de spălat haine * Uscătoare * Televizioare și monitoare pentru computer * Anvelope.

Totodată, prin intermediul Aplicatiei InfoCons, consumatorii pot compara produsele electronice și electrocasnice pe care și le doresc, pentru a achiziționa produsul potrivit preferințelor și nevoilor lor.

Reamintim că aplicația InfoCons poate fi descărcată gratuit de pe App Store, Google Play sau App Gallery și este disponibilă la adresa https://infocons.ro/aplicatia-infocons/

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut