Cadouri pentru copiii nevoiaşi

În aceste zile din ajunul Crăciunului, în municipiul Gherla se înmulțesc acțiunile umanitare. Pachete cu alimente, fructe, cozonaci, dar și produse de igienă personală, au primit mai mulți copii de la Școala Gimnazială Nr. 1 (director prof. Liliana Pop). 

Este vorba de un proiect care a luat naștere din dorința de a ajuta mai multi copii nevoiași și cu rezultate bune la învățătură din Gherla. Această inițiativă umanitară a aparținut unei persoane care a petrecut o perioadă de timp la o casă de protecție a familiei, din Cluj-Napoca, și care în prezent locuiește în Germania. Împreună cu câțiva colegi de serviciu, susținuți de mai mulți tineri ai Bisericii Adventiste de Ziua a Șaptea din localitatea Buza, dar și cu sprijin financiar din București, Cireșoaia (județul Bistrița Năsăud) și Gherla, au fost făcute 124 de pachete pentru elevi de la Școala Gimnazială Nr. 1 din Gherla. Sunt copii cu rezultate bune la învățătură, dar, din nefericire, cu o situație financiară precară. Acțiunea a avut loc zilele trecute, iar copiii au primit și câte o Biblie, pentru o bună îndrumare spirituală și morală a viitorului lor și al familiilor.

„Am dorit să arătăm că nevoile apropiaților noștri pot fi satisfăcute atunci când există un interes comun, împletit cu dragoste pentru cei din jur. Ne exprimăm recunoștința față de toți cei care s-au implicat în acest proiect. Mulțumiri speciale echipei SC Sandi SRL pentru fructele proaspete oferite copiilor. Mulțumim, de asemenea, doamnei director Pop Liliana pentru promptitudinea cu care a răspuns inițiativei noastre. Ne dorim să continuăm astfel de activități sociale pe tot parcursul anului, nu doar pe perioada sărbătorilor de iarnă”, a fost mesajul celor implicați în această acțiune caritabilă.

Astfel de acțiuni umanitare au mai fost organizate în ultima perioadă și în celelalte școli din municipiul  Gherla.

SZ.Cs.

Articole din aceeasi categorie