Cadouri pentru copiii gherleni

De Ziua Copilului și în municipiul Gherla au avut loc mai multe acțiuni caritabile. Printre micii beneficiari ai acestor gesturi umanitare au fost și locatarii unităților de tip familial de pe raza orașului.

O coloană de motocicliști a apărut pe străzile din Gherla, spre uimirea locuitorilor urbei. A fost vorba de o vizită surpriză, de 1 Iunie, la copiii din unitățile de tip familial din cadrul DGASPC Cluj. Clubul Rebel Riders RC și inimoasa Luanna Pașcu, o prietenă de nădejde a celor cu care soarta a fost mai crudă, au pus la cale, din nou, o acțiune caritabilă, prin care au oferit cadouri de Ziua Copilului, constând în jucării și dulciuri. A fost de nedescris bucuria copiilor, care i-au îmbrățișat pe oaspeți și nu s-au mai dezlipit de ei, încântați peste măsură de darurile primite. Cei mai curajoși au urcat pe motociclete și s-au fotografiat, pentru amintiri memorabile. La plecare, vizitatorii pe motoare au fost salutați îndelung de copii, în speranța unei revederi cât mai curând.

Astfel de acțiuni umanitare și activități de recreere organizate cu prilejul Zilei Internaționale a Copilului s-au desfășurat și în alte unități preșcolare  și  instituțiile de ocrotire socială din municipiul Gherla.

Sz.Cs.

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut