C.E. volei/ f- etapa 4 Ucraina urcă pe locul 3!

De ce ne-am temut, nu am scăpat. Ucraina trece la pas de Suedia, 3:0 (23, 17, 20) și urcă pe locul 3. Puțini anticipau victoria echipei antrenate de Vladimir Orlov, antrenor experimentat, s-a văzut în modul în care fetele i s-au prezentat de la un meci la altul.
Ucraina a avut preluare, construcție riguroasă cu punere în valoare a extremelor Rykhliuk, Anisova și Kodola. Au funcționat ca o echipă motivată și determinată, de amintit fiind și Meliushkyna, Gerasymova, Vykokon, Niemtseva/ libero.
Victoria Uctainei ne încurcă. Obligă România la o victorie clară și fără set pierdut. Suedia nu a impresionat mai deloc, a avut tresăriri de orgoliu, reveniri tardive pe fondul unui joc fără orizont.

Turcia- Finlanda 3:0

Turcia umilește Finlanda 3:0 (19, 12, 15) la capătul unei partide în care am văzut la lucru o singură echipă. Karakurt reușește 16 puncte, Gunes și Senoglu câte 9, urmare a unui joc cu puncte din blocaje, servicii, atacuri în forța, joc de mișcare și mobilitate pe toată durata celor 72 de minute de joc efectiv. Prin prisma celor văzute pot spune ca România pornește cu șansa victoriei fără probleme. Să credem în victoria României la 0 și la primele 3 puncte.

Demostene Șofron

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut