Bursele Roberto Rocca Education Program – decernate studenților câștigători

Bursele Roberto Rocca, câștigate de cei 23 de studenți ai Universității Tehnice din Cluj-Napoca, au fost decernate, luni, 21 noiembrie,  în cadrul ceremoniei care a avut loc la sala de evenimente din incinta Chios, în prezența prorectorilor prof .dr. ing. Daniela Popescu, conf. dr. ing. Iuliu Ștefăniță Guțiu, alături de reprezentanți ai conducerii facultăților.

Selecția a fost realizată de specialiștii în resurse umane de la Tenaris Silcotub, dintre studenții universităților partenere companiei. Cei 23 de bursieri „Roberto Roca” ai Universității Tehnice din Cluj-Napoca reprezintă cel mai numeros grup și lor li se alătură studenți de la alte universități din țară.

Bursele fac parte din Roberto Rocca Education Program, prin care firmele Tenaris și grupul Techint susțin, la nivel mondial, studiul ingineriei și al științelor aplicate. În acest program sunt incluse 80 de universități din 11 țări, iar în România programul beneficiază de finanțare din partea companiei Tenaris Silcotub și este destinat studenților din inginerie.

Dincolo de răsplata financiară, tinerii bursieri vor avea ocazia să interacționeze cu specialiștii Tenaris Silcotub și să beneficieze de mentoratul acestora prin diverse internship-uri organizate de companie – informează UTCN.

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut