Burse pentru 12 studenți clujeni, prin Roberto Rocca Education Program

Cei 30 de studenți selectați în cadrul celei de-a 15-a ediții Roberto Rocca Education Program (RREP) – o inițiativă educațională derulată în România începând din 2006 – au fost premiați, miercuri, de TenarisSilcotub, în cadrul unei ceremonii desfășurate online.

„Candidații care au aplicat pentru burse au trecut printr-un proces de selecție foarte riguros, iar 12 studenți ai Universității Tehnice din Cluj- Napoca au reușit să se califice. Alături de ei, printre câștigători sunt și studenți de la Universitatea Politehnică din  București, Universitatea Petrol și Gaze Ploiești și Universitatea «Gheorghe Asachi» Iași.  Bursa include atât o componentă financiară în valoare de 9.600 de lei, cât și acces la programe de training și mentorat organizate de către companie” – a anunțat TenarisSilcotub.

Premierea bursierilor a avut loc in cadrul unui eveniment cu tema ECO-Green, axată pe abordarea sustenabilă a mediului industrial.

„Educația este o prioritate pentru societatea noastră, în general, și a fost întotdeauna în centrul programelor noastre de CSR. Responsabilitatea față de mediul înconjurător este un subiect primordial pentru compania noastră și dorim să construim împreună cu universitățile o viziune a industriei viitorului, ce își propune să fie una sustenabilă, cu impact minim asupra mediului înconjurător. Îi felicităm pe câștigătorii burselor din acest an și suntem încrezători că vor continua parcursul de excelență” – declară Mihaela Popescu, președinte TenarisSilcotub.

Din 2006 și până în prezent, de bursele Roberto Rocca, oferite de TenarisSilcotub, au beneficiat 600 de studenți care studiază în domeniul ingineriei. Roberto Rocca Education Program reprezintă o contribuție sustenabilă a TenarisSilcotub în procesul de educație în România. Programul continuă, selecția pentru anul universitar 2020-2021 fiind deschisă din această lună.

M. T.         

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut