Bursa de Valori București poposește în Cluj-Napoca

Pentru a prezenta comunității de afaceri soluții privind continuarea dezvoltării afacerilor, Bursa de Valori București organizează un roadshow în patru orașe din România, inclusiv în Cluj-Napoca.

Bursa de Valori București (BVB) a anunțat că, împreună cu partenerii săi în programul ”Made in Romania”, derulează în noiembrie un roadshow în cele mai importante patru centre economice ale României, pentru a promova în fața antreprenorilor soluții pentru continuarea dezvoltării companiilor într-o perioadă plină de provocări pentru întregul mediu de afaceri.

”Made in Romania este programul principal dezvoltat de Bursa de Valori București pentru antreprenori și suntem mândri să putem spune că are rezultate vizibile încă din 2019. De la debutul programului, un număr de 16 companii au venit la bursă cu acțiuni sau obligațiuni, iar rundele de finanțare derulate de acestea însumează peste 212 milioane euro. Bursa este un canal viabil de finanțare pentru antreprenori, chiar și în condiții mai tensionate, așa cum a fost pandemia sau inflația galopantă și așteptările investitorilor cu privire la o frânare a creșterii economice atât în România, cât și în alte economii dezvoltate.”, spune Radu Hanga, președintele Consiliului de Administrație al BVB.

Workshop-ul din Cluj-Napoca, va avea loc joi, 3 noiembrie, de la ora 9, Grand Hotel Napoca (str. Octavian Goga, nr. 1), Sala Ambasador. Detalii sunt disponibile la adresa www.bvb.ro/cluj2022.

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut