Bucurie de copil, la Gherla

În aceste zile, în municipiul Gherla majoritatea evenimentelor sunt dedicate copiilor, și nu întâmplător. În orașul de pe Someș 1 iunie este sărbătorită prin diferite activități dedicate celor mici.

Multe surprize îi așteaptă pe copiii orașului, miercuri, 1 iunie, în părculețul din centrul municipiului, pe platoul din fața Catedralei Armeano-Catolice, locul preferat al gherlenilor pentru astfel de acțiuni educative și distractive. Asociația Oastea Domnului Gherla, alături de Clubul de Robotică ABSO-Tech și Liceul Teoretic „Petru Maior”, cu sprijinul Primăriei Municipiului, organizează un eveniment special, prin care doresc să-i sărbătorească pe toți copilașii minunați din comunitate, așa cum se întâmplă în fiecare an cu această ocazie.

Vor avea loc activități pentru toate gusturile: pictură de față, desene pe asfalt, promovare roboțel, jocuri sportive, ateliere meșteșugărești, colțul cu poveștile bunicilor, roata norocului, atelier pe iarbă și multe alte surprize… Toți copiii vor primi baloane colorate și UN ZÂMBET MARE! Asta promit gazdele, pregătite să ofere clipe minunate celor mici, dar și părinților sau bunicilor care îi însoțesc.

În ultimii ani, Asociația Oastea Domnului Gherla a sprijinit permanent copiii grădinițelor și școlilor din localitate, inițiind mai multe acțiuni caritabile și în satele din împrejurimile orașului.

Szekely Csaba

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut