BRD-Groupe Société Générale amână plata a trei rate

BRD are pregătite proceduri de amânare la plată pentru 1-3 rate ale creditelor luate de persoanele fizice, care pot să contacteze banca online, în secţiunea special creată pe www.brd.ro sau la adresa de mail impreuna@brd.ro.
Pentru micro-companii (companii cu cifra de afaceri sub 1 milion de euro) şi clienţii Persoane Fizice Autorizate care sunt afectaţi de efectele pandemiei, BRD a pregătit măsuri de sprijin care susţin continuarea fără întreruperi a activităţii, aplicate la cerere, în funcţie de situaţia individuală a acestora, respectiv prelungirea cu 3 luni a facilităţilor de credit pe termen scurt care expiră în următoarele 3 luni şi amânarea ratelor împrumuturilor pe termen mediu şi lung, pentru o perioadă de până la 3 luni. Clienţii micro-companii şi Persoane Fizice Autorizate sunt rugaţi să îi contacteze în acest scop, prin e-mail sau telefon, pe responsabilii lor de clientelă.
Pentru a evita drumurile în agenţii şi pentru a gestiona mai bine bugetul în această perioadă dificilă, BRD amână cu 30 de zile termenul de plată pentru extrasele emise în perioada 24 martie – 23 aprilie 2020. De asemenea, banca extinde cu 30 de zile perioada de graţie pentru plata noilor cumpărături. Astfel, toate achiziţiile făcute cu plata integrală, fără rate, după data de 24 martie, vor beneficia de dobânda zero în perioada de graţie extinsă.
Pentru cardurile de credit cu plata în rate, banca extinde numărul ratelor fără dobândă de la 6 la 18. Extinderea se aplică pentru toate cumpărăturile făcute la comercianţii (magazine fizice sau online) de oriunde din lume, din 24 martie până pe 31 mai 2020. Clienţii pot alege opţiunea de rate extinse chiar în momentul plăţii sau, ulterior, prin SMS.
BRD recomandă canalele alternative de comunicare şi oferă gratuit operaţiunile realizate prin platformele de online banking MyBRD Net şi MyBRD Mobile.

Articole din aceeasi categorie