Boc: Cîțu poate duce partidul la nivelul următor

Primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, a declarat că, în opinia sa, Florin Cîțu este „omul care poate duce partidul la nivelul următor”, argumentând că acesta „inspiră, are proiecte, a demonstrat în actul de guvernare”.

„Din punctul meu de vedere, nu cred că mai este un secret pentru nimeni mă bucur de faptul că premierul României, Florin Cîțu, și-a anunțat candidatura. Cred cu sinceritate că este omul care poate duce partidul la nivelul următor, mulțumindu-i domnului Orban pentru lucrurile bune pe care le-a făcut, dar, în politică, întotdeauna, discutăm despre viitor, iar Florin Cîțu poate reprezenta viitorul pentru PNL, cu o echipă puternică cu toții membrii PNL, pentru că inspiră, are proiecte, a demonstrat în actul de guvernare și cred eu că cu el președinte PNL și România va avea de câștigat”, a declarat Emil Boc, duminică, la finalul Consiliului Național al PNL, citat de AGERPRES.

El a precizat că a discutat cu Florin Cîțu despre proiectele pe care le are în vedere legate de partid. Boc a subliniat, totodată, că lupta internă din partid va fi câștigată de PNL, întrebat dacă va câștiga Cîțu competiția la șefia formațiunii. „Va câștiga această luptă Partidul Național Liberal, cu Florin Cîțu președinte”, a completat liderul PNL.

Întrebat la ce funcție va candida, Boc a spus: „La nicio funcție”.

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut