Blue Air îşi suspendă zborurile regulate

Compania aeriană Blue Air suspendă zborurile regulate începând din 21 martie şi până la încheierea stării de urgenţă. Pasagerii care au zboruri rezervate cu data de călătorie până pe 31 mai (inclusiv) şi doresc să işi reprogrameze călătoria, pot beneficia de rebooking gratuit pentru zboruri după 1 iunie, sau de restituirea sumei sub formă de voucher, ce va putea fi folosit pentru călătorii viitoare.

Blue Air introduce programul „Te aducem acasă” până 20 martie, pentru repatrierea cetăţenilor şi a rezidenţilor români aflaţi departe de casă. Destinaţiile acoperite de program includ aeroporturile operate de Blue Air care nu fac obiectul restricţiilor impuse de autorităţile locale şi unde a fost înregistrat un număr important de solicitări. Programul poate fi accesat consultând secţiunea specială de pe site-ul Blue Air sau utilizând numărul de telefon, adresa de e-mail şi formularul dedicat.
Blue Air va continua să opereze zboruri charter, dacă există cerere suficientă pentru o anumită destinaţie sau la cererea expresă a unor organizaţii sau autorităţi.

Articole din aceeasi categorie