Bilanțul premiilor absolvenților gherleni

În unitățile de învățământ din  municipiul Gherla a devenit obicei ca la sfârșitul liceului să se facă o analiză a rezultatelor obținute. După patru ani de liceu, elevii clasei a XII-a A de la Liceul Teoretic „Ana Ipătescu” se pot mândri cu rezultate deosebite. A fost munca lor, a profesorilor îndrumători, a fost o generație care a demonstrat că există seriozitate, efort, interes pentru viitor.

Conducerea liceului se declară mândră de acești elevi, care aduc un plus de valoare unității de învățământ. Liceul Teoretic „Ana Ipătescu” este o școală care pune la loc de cinste performanțele extrașcolare ale elevilor săi. De-a lungul celor patru ani, elevii clasei a XII-a A – absolvenții din acest an – au participat la diferite olimpiade și concursuri școlare, fie opțional, fie la recomandarea profesorului de specialitate, încercând astfel să iasă în evidență sau să obțină premii dintre cele mai bune.

Performanța înseamnă efort intelectual, înseamnă inteligență, creativitate, muncă susținută din partea acestor elevi minunați, iar din partea profesorilor înseamnă profesionalism, disponibilitate și dăruire. Este o muncă de echipă pe care cei de la Liceul Teoretic „Ana Ipătescu” o desfășoară cu mare pasiune, cu toții fiind implicați în pregătirea de performanță, care nu este deloc ușoară.

În aceste momente  festive, conducerea școlii,  în frunte cu directoarea prof. Corina Iftinca își îndreaptă recunoștința spre toți profesorii care au reușit să ofere elevilor siguranță emoțională – unul dintre principalele ingrediente ale succesului în viață, rolul lor fiind esențial în desăvârșirea personalității acestora.

Lista premianților este lungă, dar merită să o promovăm, fiindcă fiecare, în domeniul lui, a contribuit la renumele liceului: Barna Melisa, Cuc Alexia, Jucan Mihai, Lazea  Mihai, Lung Ionuț, Rus Vasti, Măhălean Alisa Laura, Mărginean Andrei,  Mărginean Ivona Sonia,  Moșuțan Melissa Maria, Mureșan Roberto, Pal Robert, Pivodă Tudor, Roman Ioana, Matei Antonio, Szecsi Antonia, Tămaș Paul Horea, Tripon Noemi Damaris și Zsoldoș Ștefan Cristian.

Nu s-au lăsat mai prejos nici elevii clasei a XII-a B, care au fost și ei premiați la diferite evenimente educaționale. Ei sunt: Raul Bene, Tudor Cămărășan, Daniel Lapohos, Diana Mărginean, Vlad Morar, Martin Olosutean și Ionuț Oltean.

Sunt elevi cu care Liceul Teoretic „Ana Ipătescu” Gherla se mândrește și care constituie un exemplu pentru viitorii absolvenți ai școli.

Szekely Csaba

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut