Băut la volan, a făcut ravagii pe o stradă din Cluj-Napoca

Un tânăr băut la volan a provocat un accident rutier pe Calea Moților. Bărbatul a pierut controlul asupra direcției de mers, părăsind partea carosabilă, iar autoturismul pe care îl conducea a acroșat mai mulți copaci, oprindu-se în zidul unui imobil.

La data de 5 noiembrie, în jurul orei 01.50, polițiștii Biroului Rutier Cluj-Napoca au efectuat verificări în urma producerii unui eveniment rutier, pe strada Moților, din municipiu.

„A fost identificat un tânăr în vârstă de 21 de ani, din comuna Ciucea, care, în timpul deplasării cu un autoturism ar fi pierdut controlul asupra direcției de mers. Părăsind partea carosabilă, autoturismul a acroșat mai mulți copaci, oprindu-se în zidul unui imobil.

Testarea cu aparatul etilotest a conducătorului autoturismului a indicat o concentrație de 0.78 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind condus la o unitate medicală unde i-au fost recoltate probele biologice în vederea stabilirii gradului de alcoolemie”, au transmis reprezentanții IPJ Cluj.

De asemenea, și pompierii au fost alertați în jurul orei 1.50, iar la fața locului au găsit un autoturism contorsionat, cu ocupantul ieșit în afara acestuia, o schelă avariată, care nu mai prezenta stabilitate, doi arbori doborâți și un semn de circulație distrus.

Bărbatul implicat în accident a refuzat consultul salvatorilor.

S-a acționat la fața locului pentru desfacerea și înlăturarea elementelor din structura schelei care nu mai prezentau stabilitate, mai bine de trei ore, prin desfacerea și tăierea elementelor de fixare a acestor secțiuni.

A.M.C.

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut