Bărbat rănit de mistreţ, preluat de un elicopter SMURD

Un bărbat de 64 de ani a fost rănit, sâmbătă, de un mistreţ, şi a fost de preluat de un elicopter SMURD pentru a fi transportat la spital.

„Poliţiştii dejeni au fost sesizaţi astăzi, în jurul orei 10,40, prin apelul unic de urgenţă 112, cu privire la faptul că, pe un teren agricol situat în localitatea Unguraş, un bărbat ar fi fost atacat de un exemplar de porc mistreţ. La faţa locului, poliţiştii au identificat persoana, un bărbat de 64 de ani, care a fost preluat de un elicopter SMURD şi transportat în vederea acordării îngrijirilor şi investigaţiilor de specialitate. Cercetările efectuate de poliţişti au relevat faptul că bărbatul, în timp ce desfăşura activităţi agricole, pe un teren aflat în extremitatea localităţii Unguraş, a fost surprins de un porc mistreţ, fiind rănit”, se arată într-o informare a IPJ Cluj.

Poliţiştii au descoperit că în apropiere a avut loc o partidă de vânătoare care încălca legile în vigoare.

„Totodată, din verificările preliminare desfăşurate de poliţiştii Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase, alături de reprezentanţii Gărzii Forestiere, a reieşit faptul că în proximitatea locului în care s-a produs evenimentul a fost desfăşurată o partidă de vânătoare în baza unei autorizaţii ce nu respectă prevederile referitoare la prevenirea pestei porcine africane. Cercetările continuă în cadrul unui dosar de cercetare penală, pentru documentarea infracţiunii de vătămare corporală din culpă”, se menţionează în informarea IPJ Cluj.

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut