Bărbat din Mociu, arestat preventiv pentru tentativă de omor

Un bărbat de 30 de ani, din comuna Mociu, a fost arestat pentru tentativă de omor. Măsura arestării a fost dispusă de magistrații Tribunalului Cluj, la 25 decembrie.

Potrivit IPJ Cluj, la data de 23 decembrie a.c., bărbatul respectiv, în timp ce se afla la domiciliul său din comuna Mociu, pe fondul consumului de alcool în exces și a unor discuții în contradictoriu, i-ar fi provocat leziuni fratelui său, în zona  intercostală, după ce ar fi aruncat cu un cuțit înspre acesta.

„La data de 24 decembrie a.c., polițiștii Secției 2 Poliție Rurală Apahida l-au reținut pentru 24 de ore pe bărbat, pentru comiterea infracțiunii de violență în familie. Concluziile medico-legale provizorii au indicat că viața victimei (bărbat în vârstă de 33 de ani, din comuna Mociu) a fost pusă în primejdie. Astfel, în urma probatoriului administrat și a concluziilor medico-legale a fost dispusă schimbarea încadrării juridice în tentativă la infracțiunea de omor, iar magistrații Tribunalului Cluj l-au arestat preventiv pentru 30 de zile pe bărbat” – informează IPJ Cluj.

D.S.F.

Articole din aceeasi categorie