Bărbat din Florești, reținut pentru furt

Polițiștii din cadrul Secției 3 Poliție Cluj-Napoca au efectuat, miercuri, 5 mai, o percheziție la locuința unui bărbat din comuna Florești, bănuit de săvârșirea unei infracțiuni de furt.

Potrivit IPJ Cluj, bărbatul în cauză, la data de 30 aprilie a.c., în jurul orei 17:30, în timp ce se afla în incinta unui magazin din cartierul Gheorgheni, profitând de neatenția angajatului, ar fi sustras un inel din aur prin folosirea unui fir metalic pe care l-ar fi introdus prin orificiul rămas între peretele și sticla unui sertar, cauzând un prejudiciu de circa 3.000 euro.

În urma activităților informativ-operative și de cercetare efectuate, la data de 4 mai a fost stabilită identitatea persoanei, un bărbat de 41 de ani, din comuna Florești. Cu ocazia controlului efectuat asupra acestuia a fost identificat dispozitivul despre care există indicii că ar fi fost utilizat pentru comiterea faptei. De asemeni, cu ocazia percheziției domiciliare efectuate au fost identificate și ridicate mai multe bunuri de interes pentru cauză.

Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, cercetările fiind continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt. La data de 5 mai, acesta a fost prezentat magistraților din cadrul Judecătoriei Cluj-Napoca, fiind dispusă măsura controlului judiciar pentru o perioadă de 60 de zile.

D.S.F.

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut