Banca Transilvania, vizitată on-line de peste 4 milioane de persoane

Platforma Intreb BT a Băncii Transilvania fost vizitată anul trecut de peste 4 milioane de persoane, cu 11% mai multe față de 2021, iar numărul de vizite a crescut cu aproape 30%.

Cel mai mare program de educație financiară on-line (Întreb BT) al Băncii Transilvania este conceput ca un motor de căutare datorită căruia informațiile despre toate produsele și serviciile băncii pot fi găsite ușor. Peste 60% dintre vizitatori au accesat site-ul intrând direct pe acesta, modalitate urmată de căutările specifice pe Google, care au dus spre Întreb BT. Banca a remarcat schimbarea de interes în 2022 față de 2021 privind subiectele căutate pe site, fiind preponderente răspunsurile despre soluțiile online BT24 Mobile Banking, gestionare popriri, programare în agenții, obținerea online a extrasului de cont și transferuri bancare.

Ca și categorii de vârstă, interesul cel mai mare a fost din partea persoanelor cu vârste de 25 – 34 de ani, urmate de cei de 35 – 44 și 45 – 54 de ani.

Este în creștere și interesul pentru informații despre banking din partea românilor din străinătate, site-ul fiind vizitat mai ales din Germania, Marea Britanie, Italia, Spania și Republica Moldova. Cel mai mult a crescut numărul de vizite din Olanda (cu 35%), respectiv Austria și Italia (cu câte aproximativ 20%).

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut