Banca Transilvania și-a făcut Call Center Vizual

Banca Transilvania (BT) a lansat, în premieră pe piața românească, Call Center Vizual, un mod nou de interacțiune cu clienții.

Persoanele care iau legătura prin telefon cu echipa Call Center a Băncii Transilvania au la dispoziție opțiunea Call Center Vizual, un meniu interactiv prin care pot selecta modul de obținere a informatiilor: prin self-service, chat, chatbot, aplicația BT Visual Help sau prin intrarea în dialog cu un consultant BT. Meniul cuprinde informații privind soldul contului, tranzacții, extras de cont, IBAN, carduri, BT Pay, BT24, Neo, credite, depozite, popriri sau actualizarea datelor.
Accesul la Call Center Vizual se face în doi pași: * apelarea BT Call Center (0264-30.80.28 sau *8028) * accesarea link-ului primit prin SMS, care direcționează clientul spre platforma vizuală, fără a închide apelul.
In etapa pilot a platformei, banca a remarcat că peste de jumătate dintre clienți au accesat Call Center-ul Vizual în perioada aprilie – iulie. Noul Call Center a fost realizat în colaborare cu FICX (CallVU), companie specializată în customer experience, cu sediul in San Francisco, și Enterprise Business Systems, partenerul BT în dezvoltarea soluțiilor de Contact Center.

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut