Banca Transilvania își face companie de tehnologie

Banca Transilvania a anunțat că va avea propria companie de tehnologie, denumită Code Crafters, prin care își va crește capacitatea de dezvoltare a soluțiilor IT.

Activitatea companiei va începe în aprilie, cu o echipă formata din persoane cu experiență în firme de tehnologie, outsourcing și în banking. Structura Code Crafters va fi centrată pe echipe mici, autonome.
”La Banca Transilvania, investim masiv în tehnologie, am avansat mult de la un an la altul, însă suntem mai degrabă obișnuiți să cumpărăm tehnologie decât să o facem noi. Cu Code Crafters facem un pas mare în direcția în care producem noi soluțiile de care avem nevoie, dar și ca mindset, organizare și cultură digitală”, afirmă Ömer Tetik, director general, Banca Transilvania.
Intenția băncii este să crească productivitatea, eficiența operațională și siguranța online, precum și să inoveze pentru clienții care doresc să facă banking rapid, de oriunde și oricând. În prezent, 27 de milioane clienți ai băncii (75%) sunt digitalizați.

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut