Banca Transilvania, campioană la comunicare

Banca Transilvania a obţinut, pentru al doilea an consecutiv, punctaj maxim la evaluarea Asociaţiei pentru Relaţii cu Investitorii la Bursă din România (ARIR) privind comunicarea companiilor listate pe Piaţa Reglementată.

Evaluarea din acest an a cuprins 15 criterii, iar întregul proces a fost auditat de Mazars, una dintre cele mai mari companii de profil din lume. Totodată, au fost analizate aproape 80 de companii, în perioada noiembrie – decembrie 2020. Rating-ul Vektor este inclus pe pagina de companie de pe site-ul Bursei de Valori Bucureşti.
„Banca Transilvania este una dintre cele două companii care au calificat România la statutul de piaţă emergentă, de la piaţă de frontieră, în urma deciziei agenţiei de evaluare financiară FTSE Russell. Din 2020, România şi piaţa de capital sunt jucători într-o nouă ligă şi au ocazia să se remarce inclusiv pe alte pieţe şi să valorifice propriul potenţial investiţional. Banca a intrat în componenţa indicilor FTSE Global Equities Index Series în 2020. Cele mai noi recunoaşteri pentru Banca Transilvania din partea Bursei de Valori Bucuresţi, pentru 2019, sunt aceste premii: Cea mai tranzacţionată acţiune pe piaţa principală a BVB, respectiv Emitentul cu cea mai mare creştere a lichidităţii”, se menţionează în
tr-un comunicat al BT.

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut