“Balul Moților” la Grand Hotel Napoca

Și în acest an Societatea Cultural-Patriotică “Avram Iancu” organizează tradiționalul eveniment “Balul Moţilor”, în care fiii Apusenilor își dau întâlnire pentru a petrece momente din care nu lipsește muzica, umorul şi poezia.

Sâmbătă după amiază, în salonul mare de la Grand Hotel Napoca, moții și prietenii lor vor participa la lansarea cărților “Enciclopedia Personalităților Marii Uniri” și “Răscoala lui Horea”. Sandu Cătinean va recita din creațiile sale, iar maestrul catrenelor umoristice, Eugen Albu, va deconecta asistența de la grijile zilnice, descrețind-le frunțile prin rima acidă ce la consacrat ca unul dintre cei mai valoroşi epigramişti contemporani al României.

Buna dispoziție va fi întreţinută şi de recitalele soliştilor de muzică populară Cornel Borza şi Mirela Mănescu, precum şi de interpretările oferite de Grupul Țarina din Abrud şi de Cvartetul Reveria, iar frumoasele dansuri populare tradiționale ale Ansamblului Dor Transilvan îi vor invita pe participanți pe ringul de joc.

D. VATAU

Articole din aceeasi categorie