Avocado cu pesticide, retras din magazinele Kaufland

Autoritatea Națională Sanitar Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor a anunțat că magazinele Kaufland au retras de la comercializare, voluntar și preventiv, fructe avocado, ambalate câte două, care provin din Columbia.

Motivul scoaterii de la comercializare este că acest produs depăşea limita legală de reziduuri de pesticide (clorpirifos și clorfenapir). Fructele cu pricina au fost comercializate în magazinele Kaufland, inclusiv în cele din cartierele clujene Mănăștur, Între Lacuri, Gheorgheni și Mărăști, precum și în orașul Dej, în perioada 11 – 18 martie. Clienții care au achiziționat produsul respectiv nu trebuie să-l consume şi se pot prezenta în orice magazin Kaufland pentru a-l returna, până în 1 aprilie, unde vor primi contravaloarea sa, fără a mai fi necesară prezentarea bonului fiscal.

Pentru informații, se poate apela numărul de telefon al Centrului Relații Clienți, 0800 080 888, apelabil gratuit (doar din rețelele Vodafone, Orange, Telekom și Digi-RCS&RDS), de luni până vineri, în intervalul orar 8 – 20, iar sâmbăta în intervalul 8 – 17 sau în scris accesând www.kaufland.ro/contact.

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut