Avertismentul Forței Naționale: Prelungirea stării de alertă conducea la slăbirea suveranității

Forța Națională consideră că singura soluţie pentru ieşirea din criza generatǎ de coronavirus este reîntoarcerea la normalitate. În acest sens, Forța Națională propune tuturor partidelor sǎ renunţe la ideea prelungirii stǎrii de urgenţǎ, să lase deoparte interesele de grup şi calculele electorale pentru a reseteze ȋntregul mod de abordare a problemelor cu care se confruntǎ societatea.

Sǎ ne oprim puţin din vârtejul vieţii, sǎ tragem aer ȋn piept şi sǎ ne aşezǎm cu toţii la masǎ ȋmpreunǎ, politicieni, antreprenori, reprezentanți ai asociaţiilor profesionale, patronale şi sindicale, oameni de cultură și din sport, jurnaliști și persoane din mass-media, reprezentanţi ai cultelor şi ai societǎţii civile, şi cu rǎbdare şi ȋnţelepciune, punând pe primul loc interesul cetǎţenilor şi al ţǎrii şi cu respectarea strictǎ a Constituţiei, sǎ gǎsim cele mai bune soluţii de rezolvare a problemelor şi disfuncţionalitǎţilor existente”, arată formațiunea politică în fruntea căreia se află clujeanul Sorin Naș.

Forța Națională susține că reîntoarcerea la normalitate este singura soluţie prin care poate fi evitat un haos generalizat cu consecinţe dezastruoase pentru ţarǎ. Prelungirea stǎrii de alertǎ nu va rezolva epidemia de coronavirus iar respectarea unor reguli şi proceduri de convieţuire ȋn astfel de situaţii se bazeazǎ ȋn primul rând pe ȋncrederea cetǎţenilor ȋn instituţiile statului. Ori tocmai perpetuarea la nesfârşit a stǎrii de alertǎ şi ȋncǎlcarea gravǎ a drepturilor şi libertǎţilor cetǎţeneşti a condus la aceastǎ gravǎ crizǎ de ȋncredere. O prelungire a stǎrii de alertǎ nu va face altceva decât sǎ adânceascǎ şi mai mult problemele din societate şi va distruge ȋncrederea, unitatea şi speranţa românilor.

Cetǎţenii nu mai sunt interesaţi de politici de stǎnga sau de dreapta. Ȋi ȋngrijoreazǎ ziua de mâine şi viitorul copiilor lor. Tinerii, sportivii, artiştii dar şi marea masǎ a antreprenorilor nu ȋşi pot face ȋn momentul de faţǎ niciun plan pentru viitor. Ȋn prezent nu conteazǎ doctrina polticǎ a celor care conduc destinele ţǎrii.

Deviza momentului este: „Nici stânga, nici dreapta! Ȋn primul rând românii şi România!, a transmis formațiunea politică. Reprezentanții Forței Naționale susțin că prelungirea stǎrii de alertǎ nu face altceva decât sǎ agraveze problemele din societate și să conducă la dezbinarea cetǎţenilor şi la slǎbirea suveranitǎţii, independenţei şi unitǎţii României.

C.P.

Articole din aceeasi categorie

One Response to Avertismentul Forței Naționale: Prelungirea stării de alertă conducea la slăbirea suveranității

  1. marius

    ce tampenie