Autorul jafului de la casa de schimb valutar a fost prins

Poliţiştii clujeni, în colaborare cu cei din Bistriţa-Năsăud, l-au prins pe bărbatul care a jefuit duminică o casă de schimb valutar din Cluj-Napoca.

„În cursul acestei după-amiezi, poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj au depistat un bărbat în vârstă de 35 de ani, suspect în cazul infracţiunii de tâlhărie calificată săvârşită la data de 17 octombrie a.c., într-o casă de schimb valutar din municipiul Cluj-Napoca. Acesta a fost reţinut de poliţişti pentru 24 de ore”, se arată într-o informare a IPJ Cluj transmisă luni.

Potrivit sursei citate, în cauză sunt continuate cercetările, dosarul fiind instrumentat sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Cluj-Napoca.

„Documentarea activităţii infracţionale a fost realizată cu sprijinul poliţiştilor din cadrul Poliţiei municipiului Cluj-Napoca, UTAI Cluj-Napoca, Serviciului pentru Acţiuni Speciale, Brigăzii de Operaţiuni Speciale Cluj-Napoca şi Serviciului de Investigaţii Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bistriţa-Năsăud”, se menţionează în informarea IPJ Cluj.

O casă de schimb valutar din cartierul clujean Mărăşti a fost jefuită, duminică, de o persoană, care a folosit un spray iritant asupra angajatului societăţii comerciale.

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut