Autorul accidentului cu victimă din zona Pieței Gării a fost identificat

Șoferul care a accidentat un tânăr în zona Pieței Gării din Cluj-Napoca după care a părăsit locul faptei s-a predat oamenilor legii.

În cursul acestei zile, la sediul Biroului Rutier Cluj-Napoca s-a prezentat un bărbat de 45 de ani, din Cluj-Napoca, persoană care a sesizat implicarea sa în evenimentul rutier produs la intersecția străzilor Piața Gării și Simion Balint.

Testările efectuate nu au indicat prezența alcoolului în aerul expirat sau prezența unor substanțe cu efect psihoactiv în organism.

Cercetările sunt desfășurate în continuare, pentru stabilirea tuturor circumstanțelor producerii evenimentului”, a anunțat IPJ Cluj.

Accidentul a avut loc în cursul serii de ieri, 7 decembrie a.c., în jurul orei 20.35, la intersecția străzilor Simion Balint și Piața Gării, victima fiind un tânăr de 19 ani.

Autovehiculul implicat în accidentul rutier nu a fost găsit la locul în care s-ar fi produs impactul, însă în urma investigațiilor derulate de polițiști, acesta a fost identificat abandonat pe strada Căpitan Grigore Ignat. Polițiștii au deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului.

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut