Autocisternă pentru transport produse inflamabile, implicată într-un accident la Cluj-Napoca

O autocisternă destinată transportului de substanțe inflamabile a fost implicată în noaptea de joi spre vineri într-un accident pe strada Oașului din Cluj-Napoca. ISU Cluj a anunțat că echipajele operative au găsit la fața locului autocisterna avariată iar șoferul în vârstă de aproximativ 60 de ani era ieșit din cabină. Bărbatului i-a fost acordat primul ajutor calificat de către echipajul SMURD și a fost transportat la spital pentru investigații medicale. ISU Cluj a precizat că autocisterna nu era încărcată cu substanțe inflamabile în momentul producerii accidentului.

Tot în noaptea de joi spre vineri, două persoane au ajuns la spital în urma unui accident ce a avut loc în zona kilometrului 62 de pe autostrada A10.
La fața locului s-au deplasat o autospecială cu modul de descarcerare și un echipaj SMURD, unde au găsit două autoturisme avariate și în care se afla o femeie în vârstă de aproximativ 50 de ani, care necesita extragerea cu echipamente speciale, astfel încât să nu-i fie agravate leziunile suferite. Victima a fost preluată de echipajul SMURD și a fost transportată la spital.
Alte trei persoane au fost consultate la fața locului, dintre care un bărbat de aproximativ 40 de ani a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale.

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut