Au furat bijuterii, dar nu s-au bucurat prea mult timp de ele

Polițiștii au identificat și reținut un bărbat bănuit de comiterea unui furt din locuință.

Potrivit IPJ Cluj, la data de 15 martie a.c., polițiștii din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca – Secția 3 Poliție au efectuat o percheziție la domiciliul unui bărbat, pentru probarea activității infracționale a acestuia. În perioada 30.11 – 02.12.2017, cel în cauză, un tânăr de 27 de ani, din Cluj-Napoca, ar fi pătruns fără drept într-o locuință din municipiu, împreună cu un alt bărbat (în prezent arestat pentru comiterea mai multor infracțiuni) și ar fi sustras mai multe bijuterii, crând un prejudiciu de circa 300 de lei. În urma percheziției au fost ridicate bunuri de interes pentru soluționarea cauzei.

Polițiștii au dispus reținerea bărbatului, pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat. La data de 15 martie a fost prezentat judecătorului de drepturi și libertăți, bărbatul fiind arestat preventiv pentru 30 de zile.

În aceeași zi, polițiștii au identificat și o femeie bănuită de comiterea unui furt.

„Conform probatoriului administrat, la data de 4 februarie a.c., femeia, în vârstă de 55 de ani, din Florești, ar fi pătruns în locuința persoanei vătămate și, profitând de neatenția acesteia, ar fi sustras mai multe bijuterii din aur, cauzând un prejudiciu de circa 2.000 de lei” – informează IPJ Cluj.

În urma identificării acesteia, prejudiciul a fost recuperat în totalitate.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat., faptă prevăzută de Codul penal.

D.S.F.

Articole din aceeasi categorie