Atenție! Quinoua puturoasă vândută în Cluj

Conserve de Quinoua albă, vândute și în magazine din Cluj, au fost retrase de la comercializare deoarece nu erau comestibile și aveau risc bacteriologic.

Autoritatea Națională Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor a anunțat că Compania Generală de Conserve România SRL a rechemat de la comercializare, ca măsură de precauție, produsul d’aucy QUINOA ALBĂ AL VAPORE 150 G EAN 3017800243565, deoarece prezintă un miros neplăcut la deschiderea conservelor, ceea ce face ca produsul să nu fie comestibil și cu risc bacteriologic.

Compania Generală de Conserve România SRL afirmă că ar fi afectat doar produsul D’AUCY QUINOA ALBĂ AL VAPORE 150 G, cu numar lot: L:U2G103F03, ambalat în intervalul orar 3:30 la 4:40, cu termenul de valabilitate 31/05/2025 0040.

Recomandarea este ca persoanele care au achiziționat produse din lotul menționat să nu le consume, să le distrugă sau să le returneze la punctul de vânzare, caz în care contravaloarea acestora va fi rambursată. Detalii pot fi obținute de la office.romania@eureden.com

Conserve din lotul cu pricina au fost vândute în magazinele Auchan Cluj de pe b-dul. Muncii și str. Al. Vaida Voevod, Mega Image de pe str. Mirăslău, str. Constantin Brancusi, respectiv Mega Image Platinia de pe str. Calea Mănăștur, dar și în magazinul Carrefour din Centrul Polus din Florești.

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut