Atenție! Înghețată cu oxid de etilenă

Mars a anunțat că recheamă voluntar din România produsele Inghețată Twix 6 batoane și Inghețată Bounty 6 batoane deoarece conține oxid de etilenă la niveluri mai mari decât cele permise de legislația Uniunii Europene.

Mars precizează că oxidul de etilenă este prezent într-un ingredient produs de unul dintre furnizori, și este utilizat într-o cantitate mică, astfel că nivelul de oxid de etilenă din înghețată este minimal, iar consumarea produsului nu este nocivă. De aemenea, compania mai afirmă că niciun alt brand sau produs ale Mars nu sunt afectate.

Cei care au achiziționat unul sau mai multe dintre cele două produse și doresc să solicite rambursarea costului, trebuie să trimită poza ambalajului fiecarui produs, în care să fie vizibile data valabilității și codul lotului, împreună cu numele și prenumele, numărul de telefon, adresa de e-mail și adresa poștală, la contact@ro.mars.com. Mars va rambursa un voucher de cumpărături de valoarea produselor achiziționate. Ambalajul fizic al produsului trebuie păstrat până la data primirii voucherului. Informații suplimentare pot fi obținute la Mars Consumer Care (contact@ro.mars.com).

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut