Asistență în generarea certificatului COVID

Consiliul Județean Cluj anunță că Biblioteca Județeană „Octavian Goga” vine în sprijinul tuturor persoanelor interesate să genereze și să descarce certificatul COVID, pe suport electronic sau imprimat.

Confom reprezentanților CJ Cluj, asistența se oferă la sediul central al bibliotecii, Calea Dorobanților nr. 104, Sala de referințe și presă, parter vest, de luni până vineri între orele 8:00 și 20:00, precum și la filialele de cartier: Filiala „Traian Brad” – str. Izlazului nr. 18, Filiala Zorilor – str. Observatorului nr. 1 și Filiala Grigorescu – str. Donath nr. 138.

În acest sens, doritorii trebuie să cunoască datele din actul de identitate și, după caz: luna când a fost efectuată oricare dintre dozele de vaccin, denumirea vaccinului administrat, județul în care s-a efectuat vaccinarea; sau data efectuării testului al cărui rezultat este negativ la testul pentru SARS-CoV-2, județul în care s-a efectuat testarea; sau luna efectuării primului test al cărui rezultat este pozitiv la testul pentru SARS-CoV-2, județul în care s-a efectuat testarea.

Este o inițiativă excelentă, pentru care îi felicit pe colegii noștri de la Biblioteca Județeană. Este nevoie acum, mai mult decât oricând, să venim în sprijinul acelor persoane care nu se descurcă singure. Descărcându-le sau listându-le certificatul verde le vom oferi acestor persoane șansa de a avea o mai mare libertate de mișcare și de a-și rezolva diversele probleme cu care se confruntă”, a declarat Alin Tișe, președintele CJ Cluj.

A.M.C.

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut