Artiști din Cluj și Budapesta la ”Performance Day”

Szirtes-Janos – Freestyle-swimming

Vineri, 15 noiembrie, Centrul de Interes (str. Fabricii de Chibrituri nr. 9A) găzduiește în Sala Atrium de la etajul 4, între orele 18 și 21, o serie de 4 performance-uri, reunite sub titlul „Performance Day”, iar iubitorii de artă vor putea vizita expozițiile în desfășurare și vor putea participa la două spectacole în cadrul evenimentului național Noaptea Albă a Teatrului Studențesc.

Sasha Bandi deschide seria de performance-uri cu „Oderint Dum Metuant”, de la ora 18. De la ora 18:30, va fi prezentat performance-ul ”Bye Bye… Hello!” al artistului Alex Mirutziu. Seria de performance-uri continuă, de la ora 19, cu ”Acting / Reacting” prezentat de artistul Szilard Gaspar în colaborare cu Cojocaru Norbert. Unul dintre cei mai apreciați artiști din Ungaria, Szirtes János, va prezenta de la ora 19:30 performance-ul ”Freestyle Swimming III”, alături de Molnár Ágnes Éva.

La galeriile de la etajul 4, vizitatorii vor putea vizita și expozițiile: ”FOZAKAKOZFEA” – Cristi Puiu, la galeria BARIL; ”Moving Wall” – Erik Mátrai, la BAZIS Contemporary; “Never, Nowhere” – Dries Segers, la CAMERA; “The Ceramist” – Răzvan Botiș, la galeria SABOT.

Începând cu ora 22, Centrul va găzdui proiectul Noaptea Albă a Teatrului Studențesc, organizat de Uniunea Studenților din România în cadrul UniFest, prin Asociația Studenților Academiei de Muzică ”Gheorghe Dima” din Cluj-Napoca. În cadrul proiectului, vor fi prezentate două spectacole: ”Eu sunt! Și?” și ”Inevitable inbetweeners / queer music act”. Intrarea la evenimente este liberă.

Articole din aceeasi categorie