Arlauskis a plecat de la Craiova și nu va juca cu CFR Cluj!

Giedrius Arlauskis nu mai este jucătorul celor de la CS U Craiova! Patronul echipei, Mihai Rotaru, a anunțat că portarul, în vârstă de 35 de ani, și-a reziliat astăzi contractul cu echipa sa, după doar șapte meciuri.

Fostul portar al CFR-ului, a decis să plece de la Craiova în urma criticilor venite la adresa sa, după gafa monumentală făcută etapa trecută în meciul cu Farul Constanța, pierdut d eolteni cu 1-2.

„Trebuie să ne reconsiderăm poziția, să ne reconsiderăm obiectivele. De obicei, când avem un plan, ne ținem de el. Dar decepția e foarte mare. Nu e vorba de o listă, dar sunt jucători la final de contract, alții care nu intră în vederile noastre.

Cu Arlauskis am reziliat acum 30 de minute, dar vreau să îi mulțumesc din suflet. E bărbat, a dat dovadă de caracter! A durat 5 minute, nu a cerut nici măcar un euro în plus. Țin să îi mulțumesc. Nu a contat gafa cu Farul. Avem doi portari valoroși. Cu Florin Niță am avut discuții intense acum un an de zile, dar nu s-a putut realiza. De atunci nu s-a mai pus problema.

Am avut o discuție mai devreme cu domnul Neagoe și cu Daniel Tudor, antrenorul portarilor. I-am întrebat dacă vor al treilea portar. Domnul Tudor a zis că nu, că sunt doi tineri talentați în centrul de juniori. Vom merge cu Lazar și cu Popescu”, a spus Mihai Rotaru la Digi Sport.

Mai mult, finanțatorul Craiovei, a declarat că în echipa sa vor avea loc schimbări majore la partida cu CFR, de sâmbătă.

„Vor fi multe schimbări pentru meciul cu CFR. Dacă eu n-am aruncat prosopul, am pretenția ca nimeni să nu o facă! În acest moment, nu poți să spui despre niciun jucător că e măcar la nivelul de anul trecut. Pe termen scurt trebuie să îi facem să înțeleagă că nu poți veni la Craiova și să stai cu mâna întinsă să primești un salariu”, a mai spus Mihai Rotaru.

Sandu Mureșan

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut