Aplicaţie mobilă cu informaţii gratuite despre business-urile româneşti

KeysFin a anunţat lansearea unei aplicații prin care se pot accesa informații de business gratuite despre companiile din România.

Aplicația KeysFinder oferă acces la o serie de indicatori de solvabilitate, lichiditate, profitabilitate sau detalii despre proceduri de insolvență și dosare în justiție, care vin în completarea datelor cu caracter general despre firmele din România. Aplicația oferă acces la date agregate din surse multiple (Registrul Comerțului, Ministerul de Finanţe, Agenția Națională de Administrare Fiscală, Monitorul Oficial, Ministerul Justiției și portalul public al Guvernului Romaniei), direct pe dispozitivele mobile, care rulează pe platformele IOS si Android.

Secțiunile aplicației sunt: Informații Generale, Financiar, Grafice, Risc, Industrie, Juridic și Incidente de Plată. În cadrul acestor secțiuni pot fi vizualizate date cheie despre o serie de indicatori de solvabilitate, lichiditate și eficiență, profitabilitate și productivitate, proceduri de insolvență, dosare în justiție, informații financiare, datorii la bugetul de stat, poziționare în sector, precum și un sumar macroeconomic. Cele mai multe informații sunt gratuite pentru cei care își creează un cont în aplicație, iar informațiile contra cost sunt semnalizate prin butonul „Cumpără“, creditele necesare fiind precizate în dreptul butonului. Pe viitor utilizatorii vor primi credite gratuite în cadrul campaniilor și promoțiilor din aplicație sau dacă recomandă aplicația și altor utilizatori.

KeysFinder este deja disponibilă în PlayStore, pentru dispozitivele care rulează versiuni începând cu Android 6 și va fi în curând disponibilă și în AppStore.

Articole din aceeasi categorie