Aplicația pentru achiziția de alimente aproape de expirare funcționează și în Cluj-Napoca

Bonapp.eco, o aplicație mobilă care conectează consumatori cu retaileri care vând produse alimentare și de înfrumusețare care se apropie de data de expirare, se extinde în Cluj.

Printre primii parteneri ai rețelei bonapp.eco din Cluj-Napoca se numără Glovo, Noodle Pack, Donuterie, Cora, Penny România, Starbucks, Narcoffee Roasters, Shanghai, Lemnul Verde, precum și companii independente. Prin intermediul aplicației, utilizatorii pot cumpăra produse care se apropie de data de expirare, la prețuri mai mici cu 40% – 80%. Aplicația este disponibilă pe iOS și Android și permite utilizatorilor să cumpere produse prin plata online cu cardul, direct în platforma mobilă. Până acum, peste 30.000 de utilizatori au descărcat aplicația companiei. Startup-ul bonapp.eco a vândut 4.000 de pachete în primele cinci luni de la lansarea în București. Gregoire Vigroux, co-fondatorul bonapp.eco spune că planurile companiei vizează afilierea a 400 de parteneri și vânzări de 10.000 de pachete până la sfârșitul anului, în Cluj-Napoca.

Startup-ul bonapp.eco a fost lansat în noiembrie 2021, iar după două luni a atras o investiție de 800.000 euro, pentru a se extinde în cele mai importante orașe din România.

V.D.

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut