Amenzi usturătoare pentru construții fără autorizație

Reprezentanţi ai Poliţiei Locale – disciplina în construcţii și ai departamentului de Urbanism, au identificat lucrări de amenajare teren (platforme şi taluzuri), deasupra străzii Stejarului din Turda, în extravilan, fără autorizaţie de construcţie.

A fost încheiat un proces verbal de contravenţie şi au fost dispuse măsuri complementare. Tot în zona străzii Stejarului precum și în alte zone, în cursul zilelor trecute, au fost identificate construcții fără autorizaţie și au fost dispuse măsuri în conformitate cu legea. S-a constatat că în unele cazuri măsurile nu au fost respectate, drept urmare s-au aplicat sancţiunile aferente. „Astfel de fapte nu vor mai fi tolerate! Cei care vor respect din partea autorităților locale, trebuie să îl și ofere! Odată cu preluarea mandatului de primar, am declarat că nu vor fi acceptate jumătăţi de măsură în noua administraţie locală. Am anunțat acest lucru în mod public și rămân consecvent promisiunilor.

Dezvoltarea Floreştiului trebuie să fie realizată cu respect faţă de cetăţeni şi față de întreaga comunitate”, afirmă primarul Comunei Florești, Bogdan Pivariu. Acesta a dispus Poliţiei Locale încă de la sfârșitul anului trecut controale permanente cu raportări săptămânale, care au ca şi scop identificarea şi verificarea şantierelor existente pe raza comunei Floreşti. „Vă asigur că verificările continuă pentru că lucrurile trebuie să se desfășoare cu respectarea regulilor și reglementărilor legale în vigoare”, a mai spus edilul. Au fost aplicate sancțiuni în valoare de peste 15000 lei numai în ultima lună. „Lansez un apel tuturor, în cel mai serios mod, de a rămâne implicați în viața comunității, și să ne transmită sesizări privind şantierele fără panouri de identificare, sau cele unde constată că nu se respectă regulile şi reglementările în vigoare şi să apeleze numărul de telefon al echipajului de Poliţie”, a încheiat Bogdan Pivariu.

Recomandat pentru dvs.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut